Adviescentrum

Bibliotheek voor tips, trucs, gebruiksaanwijzingen, reparatie advies voor witgoed apparaten en andere handige weetjes voor uw huishouden.

In heel veel gevallen wordt bij een defect of storing aan wasmachine, droger, koelkast of vaatwasser meteen een nieuw witgoed apparaat aangeschaft. Dit is in ruim 70 procent van de gevallen niet noodzakelijk. In heel veel gevallen kunt u zelf het defect repareren en verhelpen. Een wasmachine pomp vervangen of een verwarmingselement plaatsen kan in principe iedereen zelf.

In ons Onderdelen.nl adviescentrum vindt u allerlei handige tips, trucs en reparatie adviezen voor uw huishoudelijke apparatuur. Op onze site vindt u ook voor alle uw apparaten de juiste(originele en alternatieve) reparatie onderdelen. Zoals u zult zien voeren wij ook alle merken zoals AEG, Bosch, Bauknecht en Whirlpool. Reparatie van uw defecte wasmachine, vaatwasser, droger of stofzuiger kan u veel geld besparen. Maak gebruik van onze tips en trucs. Voor het vervangen of repareren van uw wasmachine, vaatwasser, droger of ander huishoudelijk apparaat is het belangrijk dat u goed uitzoekt wat het merk en type van uw apparaat is. In ons adviescentrum vindt u ook informatie waar u typenummers op uw apparaat kunt terug vinden.

Kunt u het antwoord op uw vraag niet vinden, dan helpen wij u graag verder. U kunt hiervoor contact met ons opnemen. Mocht u zelf nog een tip hebben over het repareren van een witgoedapparaat of een ander huishoudelijk advies, dan horen wij dat graag.

Aansluitmateriaal

Afzuigkap onderdelen

Airco

Audio-Video

Batterijen

Centrifuge onderdelen

Computer onderdelen

Doe-het-zelf

Elektra benodigdheden

Kamperen

Klein huishoudelijk

Koelkast onderdelen

Koffie onderdelen

Onderdelen Koken

Overige

Persoonlijke verzorging

Printer supplies

Schoonmaak

Stofzuiger onderdelen

Telefonie

Tuin accessoires

Vaatwasser onderdelen

Verlichting

Wasdroger onderdelen

Wasmachine onderdelen