Klantbeoordelingen

Ben jij van plan om onderdelen of accessoires bij ons te bestellen? Dan vind je het misschien wel handig om te lezen wat anderen van ons vinden. Bekijk daarom eens de beoordelingen van andere Onderdelen.nl-klanten die je zijn voorgegaan. Zoals je kunt zien zijn mensen positief over onze artikelen en service. Daar doen we natuurlijk ons best voor.

Wij verzamelen reviews via het platform van Kiyoh.Alle beoordelingen worden hier gecontroleerd op echtheid. Alle verzamelde beoordelingen zijn afkoomstig van iemand die bij ons een aankoop heeft gedaan. Zo weet je zeker dat de reviews die je hier lees afkomstig zijn van echte klanten. Na aankoop nodigen we al onze klanten uit om een beoordeling achter te aten. Als het n iet zeker is dat een review afkomstig is van een klant die iets heeft gekocht, dan vraagt Kiyoh om een aankoopbewijs. Meer info over de retourbeleid van Kiyoh.

Heb je al een bestelling geplaatst en wil je ons laten weten wat je ervan vindt? Dan kun je zelf natuurlijk ook een beoordeling schrijven, we zijn erg benieuwd. En een leuk extraatje: iedere maand verloten we twee staatsloten onder de mensen die de moeite hebben genomen om een review over Onderdelen.nl te plaatsen.

Beoordeling schrijven
21-04-2024 - Groeningen 10
Perfect Snelle service en pakket was goed ingepakt
21-04-2024 - Baarland 9
Zeer goed geregeld! Makkelijk de juiste onderdelen vinden die je nodig hebt. Je ziet ook direct of het in voorraad is. En niet onbelangrijk : de snelle levering.
20-04-2024 - Groningen 10
Betaalbaar en snel verzonden Ondanks de -in verhouding- hoge verzendkosten, was ik bij Onderdelen.nl het goedkoopst uit, en had ik mijn bestelling ook nog eens snel in huis.
20-04-2024 - Borgloon 8
Goed Goede service , enkel bij retourzending nog afwachten of deze goed verloopt en correct. Indien dit ok gaat zijn( terugbetaling retourkosten zoals afgesproken) zelfs een zeer goed
20-04-2024 - Velserbroek 10
Snel iets vinden van tools voor je huis kijk hier. Wij zijn blij met het geleverde stukje wat bij onze hogedrukreiniger hoort wat kapot was nu kunnen we weer verder met schoonmaken.
20-04-2024 - Zutphen 10
Wat je zou moeten kunnen verwachten Een bedrijf zoals je dat zou willen. Overzichtelijke website, bestelling snel verwerkt. Levering was de volgende dag al binnen. Geen onzinnige mails, ook achteraf niet. Als ik weer een onderdeel nodig heb, kijk...
19-04-2024 - Leidschendam 10
Uitstekend website voor onderdelen Geachte meneer/ mevrouw, Ik heb een Bosch Siemens deur wasmachine gekocht en het was snel bezorgd en de precies product met juiste beschrijven. Alles was zoals belooft en voor dat hartstikke bedankt. Met vriendelijke...
18-04-2024 - Reusel 9
Helemaal tevreden Helemaal tevreden met de bestelling. snelle levering en ontvangen wat ik besteld had. Meer kun je als klant niet vragen.
17-04-2024 - Kootwijkerbroek 10
Duidelijkheid Ik wilde een onderdeel bestellen voor mijn Samsung stofzuiger. Ik twijfelde belde naar het service nummer. Super snel was er duidelijkheid. Onderdeel paste perfect. Super snel binnen. Wat een goede betrouwbare firma
17-04-2024 - Heerhugowaard 10
Snelle bezorging en originele onderdelen Snelle bezorging, originele onderdelen maar ook alternatief onderdeel mogelijk. Makkelijk te vinden op de site via productiemodellen
17-04-2024 - Tilburg 10
Snel en oede prijs Glazen magnetronplaat voor oude magnetron nodig. Onderdelen.nl. was de goedkoopste hiermee. De volgende dag al in huis, netjes en stevig verpakt. Goed op de hoogte gehouden via mail mbt verzendtraject. Aanrader!
16-04-2024 - Leiden 10
Super snel en past perfect Ik ben super tevreden en product past perfect
16-04-2024 - Rotterdam 10
Nette webshop met veel artikelen snel bezorgd Nette overzichtelijke webshop met veel artikelen snel bezorgd. Na aankoop afzuigkap 7 jaar geleden, kon ik hier een nieuw filter en lampjes kopen! Heel blij mee, ik hoop er weer minimaal 7 jaar mee te kunnen doen!
16-04-2024 - Udenhout 10
Snelle levering Origineel onderdeel keurig geleverd en vooraf goede service
16-04-2024 - Vorselaar 9
Snelle levering voor een correcte prijs Het gezochte onderdeel, een motor voor de wasdroger, werd zeer gemakkelijk gevonden op de gebruiksvriendelijke website en werd na 1 dag correct geleverd.
15-04-2024 - Hoofddorp 9
Zeer eenvoudig bestellen én zéér snel geleverd Dometic toilet vlotter besteld rond 21:00 uur. Goede check of het artikel ook paste in mijn model. Vervolgens zéér snel geleverd. Perfecte service dus. TOP !
15-04-2024 - Bergschenhoek 9
Gewoon goed Omdat andere bedrijven niet waarmaken wat ze beloven en niet nakomen wat ze zeggen, is het een verademing om met Onderdelen.nl te werken. Een helpdesk die helpt. Een voorraadafdeling die de voorraad op orde heeft....
15-04-2024 - Papendrecht 9
Gaat altijd goed met bestellen en leveren. Ik bestel regelmatig meestal onderhoudsmiddelen. Ook bezorging gaat goed, maak altijd de keuze Post.nl
15-04-2024 - Tilburg 8
Goed Het door mij gekochte product was niet op voorraad en moest opnieuw worden geproduceerd. Hierover ben ik correct geïnformeerd
15-04-2024 - Oxynoudis 10
Goede service Goede service en duidelijke communicatie
15-04-2024 - Nijmegen 10
Top! Snelle levering, alles in orde, tevreden!
14-04-2024 - Groot-Ammers 4
Matig Ik had een snelkookpanring besteld. Paste niet. Terwijl ik via de telefoon een art. Nr had gekregen en door had gegeven Het terugsturen is ronduit lastig. Groet Ria vsn Herk.
14-04-2024 - Gennep 10
Snelle bezorging. Mijn ervaring is dat jullie super snel zijn met bezorgen. Waar ik heel blij mee ben.
14-04-2024 - Berkel-ENSCHOT 10
Goed advies ,snelle levering, ga zo door Ga zo door
14-04-2024 - Elburg 10
Netjes en goed afgehandeld De fragiele koffiepot is heel gebleven en netjes en snel bezorgd. De dichtstbijzijnde ophaal punt afgeleverd
14-04-2024 - Terneuzen 10
Snelle levering en meerdere keuzes Mijn stofzuiger onderdeel is snel geleverd, ik vind het mooi dat er ook een keuze is voor een alternatief i.p.v. het originele onderdeel. Zelf heb ik altijd de voorkeur voor een origineel onderdeel, maar voor mensen...
14-04-2024 - Dordrecht 10
Prima Het enige jammere is als je via DHL het laat bezorgen duurt het 2 dagen
14-04-2024 - Oostzaan 1
Zonder gebruiksaanwijzing niks mee te beginnen!! Jammer niet duidelijk hoe te handelen lange strip met blokje - zoek maar uit maar hoe help??? Gaarne gebruiksaanwijzing anders retour!!
13-04-2024 - Voerendaal 10
Goede service Maakt beloften waar
13-04-2024 - Bodegraven 10
Makkelijk en snel Makkelijke side snel verstuurd. En niet te duur.
13-04-2024 - Nieuwerkerkaan Den Ijssel 8
Zeer goede ervaring Prima en snelle service
13-04-2024 - Beuningen 10
Super Dinsdag besteld en woensdag al binnen..top...kon ook via de website zien of het produkt bij mijn apparaat paste..ben helemaal te vrede
13-04-2024 - Schreutelkamp 10
Perfect Alles klopt Service snelheid web site
13-04-2024 - Berghem 10
Perfect! Zondagavond de flessenlade uit de koelkastdeur kapot laten vallen, dinsdag hing de nieuwe er alweer in! Super snelle communicatie en verzending, degelijk verpakt!
13-04-2024 - Bilthoven 10
Fantastisch bedrijf! ‘S middags gebeld en goede uitleg gekregen hoe en welk type waterreservoir van De Longhi koffiemachine te bestellen. Via internet om 20 uur besteld en volgende dag om 12 uur keurig geleverd binnen opgegeven tijdslot...
12-04-2024 - Geetbets 9
Supersnelle levering Zondagnamiddag onderdeel besteld en maandagnamiddag reeds geleverd. Perfect!
12-04-2024 - Baarn 10
Vlot en goed Zeer vlotte levering met de goedkoopste prijs
12-04-2024 - Sittard 9
Super snelle levering. Op zondag glasplaat diepvries besteld, maandag al geleverd in goede beschermde verpakking.
12-04-2024 - Laakdal 10
Zeer snelle en juiste levering! Zoals op de website staat. Volgende dag levering. Zelfs op zondag besteld voor een bepaald uur. Was maandag mooi optijd geleverd. Als ik in de toekomst nog eens iets nodig heb. Kom ik zeker bij jullie terug! Mvg,
12-04-2024 - Esbeek 10
Juiste product, snel geleverd. Duidelijke website. Gemakkelijk bestellen en afrekenen. Snel en correct geleverd.
12-04-2024 - Apeldoorn 10
Snelle levering en goede communicatie Fijne site om te bestellen. Op zondag besteld en zeer snel in behandeling genomen. Uit duidelijk email verkeer.
12-04-2024 - Heeswijk-Dinther 10
Goede kwaliteit en vlotte bezorging Zeer tevreden over aankoop en afwerking.
12-04-2024 - Breda 10
Snel juiste keuze kunnen maken Gebruiksvriendelijke website waardoor je snel de juiste keuze voor een onderdeel kunt maken. Snelle levering
10-04-2024 - Ommel 10
Onderdelen snel in huis Snelle levering.
10-04-2024 - Groesbeek 8
Toppie Onze afstandsbediening was kapot. Direct antwoord en advies gekregem welke bij onze tv paste. Goede informatie ontvangen en snel geleverd. Kunnen weer alles ontvangen op de tv
10-04-2024 - Leiden 10
Snelle goede service Het juiste artikel, en heel snel bezorgd!
10-04-2024 - Son En Breugel 10
Veel onderdelen beschikbaar en supersnelle en betrouwbare levering tegen een scherpe prijs ! Zie boven
10-04-2024 - Ijsselstein 8
Erg snel !!! De hogedrukreiniger van mijn vriendin was stuk/lek. Via Google het kapotte onderdeel bij jullie gevonden, besteld en de volgende dag al in huis. Dat is nog eens service. Petje af !
09-04-2024 - Venlo 10
Zeer tevreden over levering. Goede communicatie bij vragen. Snelle levering.
09-04-2024 - Apeldoorn 10
Goede onderdelen makkelijk te vinden Goede website om juiste onderdeel te vinden, snelle levering
09-04-2024 - Pijnacker 10
Goed en vakkundig geholpen Na telefoontje wist ik precies en snel wat ik voor lade en voorfront moest bestellen voor een vriezer. Fijne en vriendelijke hulp! Weliswaar kwam 1 van de 2 pakketten niet aan, maar dit werd na een telefoontje direct...
09-04-2024 - Den Haag 10
Heel goed Besteld en de volgende dag was mijn pakket bezorgd! Heel efficiënt
09-04-2024 - Asse 10
Top!!! Snelle en correcte verzending! Toppie!!!!
09-04-2024 - Leeuwarden 8
Snel maar niet goedkoop Het juiste artiikel snel gevonden en kreeg een link om te bestellen. Volgende dag al geleverd.
09-04-2024 - S'hertogenbosch 10
Zeer tevreden. Geweldige service, had een medewerker aan de telefoon omdat mijn bestelling niet op voorrraad was en ik dacht dat het niet geleverd kon worden, ze stelde mij gerust en zei dat zodra het binnen was alsnog verstuurd...
09-04-2024 - Antwerpen 10
Schade door levering, maar meteen opgelost Het artikel was goed ingepakt maar kwam jammer genoeg lichtjes beschadigd toe, mogelijks door de verzending. Klantendienst heeft dit meteen opgelost en een nieuwe verstuurd. Goede service en producten!
09-04-2024 - Simmerman 8
Niks op aan te merken. Duidelijke website met info artikelen. Redelijke prijs. Snelle levering. Goed verpakt. Installeren, Repareren,moet je zelf doen.
08-04-2024 - Urk 10
Verbazingwekkend Zaterdagavond 8 uur liet ik een bakje van de koelkast vallen. Op “hoop van zegen” toch maar nieuwe besteld (ik dacht echt dit is te mooi om waard te zijn). Maandagochtend 12 uur DHL aan de deur met een perfect...
08-04-2024 - Westervoort 9
Super snelle levering Snelle levering onderdeel perfect verpakt en past perfect zeer blij mee
08-04-2024 - Amstelveen 10
Everything was perfect It was smooth from the placing the order till receiving it.
08-04-2024 - Bloemendaal 10
Snelle levering product werkt perfect zoals omschreven Product werkt perfect, alles is zoals omschreven, goede en snelle levering
08-04-2024 - Echt 10
Snelle en correcte levering van de juiste onderdelen. Op de site vind je makkelijk de onderdelen van je toestel terug. De onderdelen worden snel geleverd tegen een prima prijs.
07-04-2024 - Enschede 9
Snelle levering Het product werd snel geleverd. Alleen de verzendkosten zin ietwat aan de hoge kant
07-04-2024 - Heerhugowaard 8
Makkelijk te vinden Het artikel was zo gevonden en had het snel in huis.
07-04-2024 - Zedelgem België 9
Alles vlot verlopen Nieuwe riem besteld voor de droogkast en die was de volgende dag al geleverd,ondertussen is de droogkast al hersteld,bedankt voor het vlotte verloop van de bestelling
07-04-2024 - Helmond 9
Juiste onderdeel op tijd geleverd Bestelling kwam op tijd Het juiste onderdeel voor een prima prijs
07-04-2024 - Etten Leur 9
Gewoon top Geen verbeter punten
07-04-2024 - Oudghiri 10
Prima website en service! Onderdelen kunnen krijgen voor een oudere koelkast die niet meer verkocht wordt. Gelukkig kon ik die weer nieuw leven inblazen door onderdelen te bestellen bij onderdelen.nl De bezorging verliep soepel en snel
06-04-2024 - Den Ham 9
Prima onderdeel, prima levering Prima onderdeel, past precies. Levering snel; met goede communicatie erover. Zeer tevreden!
06-04-2024 - Den Haag 10
Probleemloos uitzoeken en bestellen Uitgebreide informatie helpt bij het vinden van het juiste onderdeel. Het was niet 100% zeker of het zou passen, maar gelukkig was het het juiste onderdeel.
06-04-2024 - Poortvliet 9
Zeer snel bezorgd Past precies heel blij mee
06-04-2024 - Zoetermeer 10
Alles exact volgens afspraak. Een aanrader. Alles exact volgens afspraak. Eigenlijk zoals het hoort. Een aanrader dit bedrijf.
06-04-2024 - Antwerpen 10
Super! Correcte beschrijving op site, besteld en zeer snel geleverd. Super! Correcte beschrijving op site, besteld en zeer snel geleverd.
06-04-2024 - Tiel 10
Keurig en snel geleverd! Onderdeel was precies wat ik nodig had. Scherpe prijs en snel geleverd. Blij mee.
06-04-2024 - Susteren 10
Klantvriendelijk en snelle en goede service Snelle en goede afwikkeling van product en correcte levering van gevraagde onderdeel
05-04-2024 - Alphen Aan Den Rijn 9
Heel snel geleverd.... Koffie uit de verdeler werd steeds minder dus bij onderdelen.nl een nieuwe besteld. Binnen 3 dagen geleverd en direct gemonteerd (was wel een moeilijk klusje !). Uitloop weer als vanouds. Als ik weer een onderdeel...
04-04-2024 - Den Haag 10
Een behulpzame helpdesk en een onverwacht vlotte levering! Mijn telefonische hulpvraag werd adequaat en met geduld gegeven, en de bestelling was de volgende dag al binnen!
04-04-2024 - Anna Paulowna 10
Top! Snel mijn hogedrukreiniger gerepareerd. Onderdelen de volgende dag in huis!
03-04-2024 - 1860 Meise 10
Snel & efficiënt ! Verschoten van de snelheid van de bestelling, 's avonds besteld, de volgende dag (voormiddag) geleverd!!
03-04-2024 - Hazerswoude-Dorp 8
Product prima geleverd informatie erover bij navraag onjuist. Bij navraag kreeg ik de info dat er geen koffie filter in de filterhouder zat. Dit bleek onjuist want er zat er wel een in. Ik heb nu dus een extra koffiefilter. Maar de levering en het onderdeel zelf daar ben ik...
03-04-2024 - Zaandam 10
Top geleverd Product perfect Supersnel geleverd.
02-04-2024 - Utrecht 10
Snelle levering Super snelle levering! Stofzuigermond is ook wat er bij de omschrijving staat. Heel tevreden!
02-04-2024 - Oudenhoorn 10
Ontzettend snel geleverd 'S avonds besteld en de volgende dag al in huis! Had een lade van de vriezer die kapot was en met behulp van het artikelnummer zo gevonden welke het was. Bedankt!
02-04-2024 - Hegelsom 10
Heel tevreden Snelle levering. Op de site was het gemakkelijk te vinden.
02-04-2024 - Hemmelder 10
Geweldige online ondersteuning Zeer overzichtelijk website met opties om foto's of technische details zoals type-plaatjes, te uploaden. Daarna binnen 'n uur een duidelijk advies inclusief link naar de webwinkel, welk type onderdeel bestelt moet...
02-04-2024 - Leiden 10
Beloofd is beloofd Nette tijdige aflevering
01-04-2024 - Heerlen 10
Snelle en correcte levering. In de avond onderdeel besteld. Volgende dag in de middag geleverd. Bij thuiskomst vervangen en toestel werkt weer!
01-04-2024 - Delft 10
Snelle levering en goed product mica plaat whirlpool Zeker een aanrader ik bestel hier snel weer Goed product voor een mooie prijs
01-04-2024 - De Bilt 10
Snel besteld, snel geleverd Heb n geleidering voor m'n magnetron besteld. Hoewel het nummer van mijn magnetron niet vermeld stond als passend, heb ik het toch besteld en het paste perfect. Snelle levering.
01-04-2024 - Amersfoort 9
Goed product Goede service.
31-03-2024 - Heesch 10
Hele goede klantenservice Nadat de eerste levering niet helemaal goed was, snelle reactie gekregen en heel snel nieuw product opgestuurd gekregen. Top!!
31-03-2024 - Noordscheschut 10
Prima snel Snelle verzending mooi website
31-03-2024 - Oldebroek 10
Goede service Onderdeel was goed en werd snel geleverd. Had zelf een type fout gemaakt, hierover werd ik terug gebeld voor correctie. Dat is ook service.
31-03-2024 - Hamont-Achel 9
Heel goede ervaring Onderdeel meteen gevonden op mijn zoekriteria snel geleverd en meteen het juiste onderdeel met handleiding klasse!!
30-03-2024 - Amstelveen 7
Prima Iets later dan de planning maar verder correct geleverd
30-03-2024 - Meerdonk 10
Gebruiksvriendelijke website en perfect levering met top communicatie Perfect
Bekijk alle 43464 Kiyoh reviews