Over Onderdelen.nl

Over Onderdelen.nl

Heeft je trouwe huishoudelijke apparaat het begeven of werkt een onderdeel niet meer goed? Vaak kan een onderdeel gemakkelijk vervangen worden. Met een assortiment van 10 miljoen producten is de kans groot dat ook het juiste onderdeel voor jouw apparaat verkrijgbaar is. Wij leveren bijna alle merken, waaronder: Bosch, AEG, Whirlpool, Philips, Bauknecht, Zanussi, Electrolux, Numatic, Indesit, Samsung, Siemens, etc. Vind jouw onderdeel op onze website, met behulp van ons handige zoeksysteem!

Repareren is het waard

Haal alles uit je apparaat en zorg voor goed onderhoud, de juiste reiniging en tijdige reparatie. Zo verleng je de levensduur van je apparaten. Daarmee bespaar je zelf tijd en geld en het is goed voor het milieu. Heeft je apparaat een mankement? Dat komt nooit gelegen. Gelukkig is de verzending razendsnel: op werkdagen voor 22:00 uur besteld en betaald, betekent dat wij de bestelling nog dezelfde dag verzenden. Wij staan bekend om het leveren van originele kwaliteitsonderdelen. Ook is er naast een origineel onderdeel vaak een goedkopere alternatieve optie. De webshop is 24/7 beschikbaar voor het vinden van het juiste onderdeel. Zit het benodigde onderdeel er niet tussen? Dan is de kans groot dat wij het alsnog kunnen leveren.

Betrouwbaarheid

Bij Onderdelen.nl kun je veilig winkelen en betalen. Op Kiyoh vind je de beoordelingen van veel klanten die je voor waren. Daarnaast heeft Onderdelen.nl het certificaat van de Thuiswinkel Waarborg. Onze klantenservice staat 5 dagen per week voor je klaar per e-mail en telefoon. Zo kun je zelf kiezen welke manier van contact je het prettigst vindt.

Daarom is Onderdelen.nl interessant voor jou:

• Voor 22:00 uur besteld, direct verzonden
• Kies zelf een bezorgdag
• Veilig & achteraf betalen
• 14 dagen bedenktijd
• Het grootste aanbod originele onderdelen